sidhuvud 001

FRANSFÖRLÄNGNING

Skulle du vilja snooza en extra kvart på morgonen men ändå se strålande ut hela dagen? Perfekt! Sminkar du dig inte särskilt ofta eller gärna? Ännu bättre! Har du känslig hud eller inte tål mascara? Ska du iväg på solsemester? Vill du känna dig pigg och fräsch året runt. Då är detta något för dig!

Fransförlängning är en av det behandlingar som växer snabbast på salonger runt om i landet. Syftet men en fransförlängning kan vara olika. Önskar du längre och mer böjda fransar, eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära makeup på din arbetsplats, eller är du som många andra helt enkelt trött på att kladda med mascara? Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt. Vilket är ditt syfte?

Om behandlingen
Behandlingen börjar med att fransstylisten före applicering skyddar dina underfransar. Därefter påbörjas arbetet med att limma fast en extensionsfrans på varje naturligt mogen frans du har. Mängden fransar som appliceras är helt beroende på hur många mogna fransar som finns vid själva behandlingstillfället. Ett normalt öga har mellan 60 och 80 mogna fransar.

Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning. För optimal påfyllning vid besök inom 3 veckor.

Välj rätt metod och fransstylist
Metoder, tekniker och produkter inom branschen har tyvärr väldigt varierande kvalitet. En del är rent av skadliga för dina fransar.

Hur kan du säkerställa ditt val av fransstylist? Vi rekommenderar att du ställer ett antal frågor innan du bokar en tid? Ta reda på var fransstylisten är utbildad, varifrån produkterna kommer samt vilken metod och teknik som används.

Effekter av en fransförlängning
 • Naturligt fylliga och långa fransar
 • Illusionen av en ny ögonform
 • Maximalt förstorade ögon
 • Fransmarkering
 • Mascareffekt
 
Volymfransar
En vanlig korrekt utförd fransförlängning med metoden Singles är en magisk upplevelse. Metoden innebär att man applicerar en extensionfrans per egen mogen frans som kunden har. Fransstylisten står dock inför ett par begränsningar. Man kan nämligen aldrig applicera fler strån än kunden har egna mogna fransar vid själva appliceringstillfället. Dessutom måste fransstylisten ta hänsyn till det ögat som har färre strån än det andra för ett jämnt och fint slutresultat.

Den helt nya revolutionerande tekniken Volume Lashes, baserad på metod Sinlges, tar just nu världen med storm!
I Med Luxurious Lashes fokus på högsta kvalité och utveckling är det en självklarhet och glädje att nu kunna erbjuda denna innovativa teknik inom fransförlängning.
 Den nya tekniken innebär att man med mindre lim och Volume Lashes supertunna och flexibla fransstrån kan skapa en ännu mer kundanpassad fransförlängning med fler strån per öga. Ett normalt öga har mellan 60-80 mogna fransar. Med Volume Lashes kan samma öga få en magisk volym med upp till 400 fransar per öga utan att skada kundens egna fransar.
 Resultatet av en fransförlängning med tekniken Volume Lashes blir en fyllig, mjuk och nästan viktlös fransförlängning och att både skonsamheten och hållbarheten blir ännu bättre tack vare de magiskt tunna och lätta fransarna! 


Volume Lashes är framtidens fransförlängning!

www.luxuriouslashes.com

PRISER

 • Fransförlängning, 120 min, 1 500 kr
 • Påfyllning 3-4 v,  60 min, 550 kr
 • Påfyllning 5-6 v, 90 min, 750 kr
 
 • Volymfransförlängning, 180 min, 1 800 kr
 • Påfyllning 4-5 v, 90 min, 650 kr
 • Påfyllning 5-6 v, 120 min,  850 kr
 
 • Borttagning av fransar, 30 min, 250 kr