sidhuvud 001

Hudvård

Ansiktet mår bra av en ordentlig djuprengöring där huden stimuleras och återfår lyster och energi. Fina linjer tunnas ut, döda/torra husceller försvinner och porer förminskas.  Unna dig en stund med avkoppling och ta hand om din hud!

Kemisk peeling
Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Många kemiska peelingar är AHA-eller BHA-behandlingar, där en eller flera AHA/BHA-syror ingår. En peelbehandling avlägsnar gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidigare hud med ökad lyster.

Starka kemiska peelingar innehåller ofta exempelvis  TCA, triklorättiksyra eller andra starka syror, vilka ger kraftigare effekt än AHA/BHA-syra. Dessa behandlingar ger en kraftig fjällning av huden och kräver en längre läkningsprocess.

Att tänka på inför din behandling; tag gärna av dig smycken såsom örhängen, halsband, piercing i ansikte.
Klassisk hudvård
 • Klassisk ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, ånga,djuprengöring, peeling, kortare ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter. 90 min 695:-
 •  Acne Care Treatment är en behandling som passar en acne- eller rocaseahud. I denna behandling görs en rengöring med eventuell ånga, sedan följs den av peeling och ansiktsmask. Fokus ligger på rengöring, ingen massage. Passar också en yngre tonårshy. 60 min 595:-
Organisk hudvård med Eminence organic skincare, 100 % rena produkter
 • En Bluberry "detox" behandling för huden som sätter ordentlig fart på cirkulation och ger en fin lyster. En fantastisk peeling för huden med en peeling som är gjord på bl.a. blåbär och andra ingridienser som är cirkulationsökande. Behandlingen börjar med en rengöring, sedan apliceras peelingen och avslutningsvis en ansiktsmask. 60 min 795:-
 • En klassik behandling med Eminence organiska produkter. Rengöring, ånga, djuprengöring, AHA/ BHA peeling samt ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter. 120 min 995:-
 • Djuprengöring / porrengöring 50 min 495:-
 • Ansiktsmassage 40 min 395:-


Ryggbehandling
En behandling för orenheter på ryggen. Djuprengöring, ånga, peeling, mask. I samband med behandlingen får du också rekomendationer på produkter att jobba med hemma för bästa resultat. 60 min, 550 kr


Avancerad hudvård
Microneedeling
Microneedeling är en behandling som stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion vilket bidrar till att återställa hudens täthet. Förminskar ärr, rynkor, samt stramar upp slapp hud. Behandlingen görs med hjälp av en apparatur som inehåller mikronålar  som penetrerar huden och tusentals mikrokanaler skapas därvid. Dessa mikrokanaler ger huden en kontrollerad skada som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt föryngringsresultat som följd. Via mikrokanalerna tillförs sedan aktiva substanser till din hud. För att få ett bra resulat rekomenderas en kur på 3-6 gånger beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingen upprepas med 2-8 veckors mellanrum beroende på viken indikation som behandlas. Din huds kondition kommer att förbättras under det närmsta 6-12 månderna efter en kurbehandling i kombination med rekomenderade hudvårdsprodukter. 

Behandlingsområden:
- Rynkor / fina linjer
- Slapp & åldrad hy
- Solskadad hy
- Skin Tightening 
- Ärrbildning
- Rodnande hy
- Bristningar / Strier
- Stora porer
 
Priser Microneedeling:
- Behandling enstaka områden, t.ex. läpp, kind, panna, ögon eller mun.  1.195:-
- Behandling hela ansiktet 1.995:-
- Bahandling hela ansiktet med förberdande peeling 2.500:-
- Behandling ansikte, hals 2.895:-
- Behandling ansikte, hals och dekoltage 3.995:- 
- Behandling strier / bristningar från 2.000:-

Infuzion
- Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrande utseende
- Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.
 
Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig från andra skinboosters där hyaluronsyran förs ned i huden genom ett par nålstick. För ultimat och hållbart resultat rekomenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter endast en underhållande behandling var sjätte månad. 
 
Fyra olika zoner går att behandla
Ansikte, hals, dekoltage och händer. Det går även att fokusera på specifika områden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre  rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster. Infuzion är kan göras i kombination med microneedeling  vilket ger fantasyiska resultat.
 
Priser Infuzion 
- Enstaka behandlingar var 6:e mån 1.900:-
- 3 första kurbehandlingarna 5.500:-
- 3 första kurbehandlingarna med micronedeeling  i 1:a behandlingen, pris 6.500:-
(För dessa behanlingar krävs en konsultation, kontakta Pernilla för mer information)
- infuzion med mikronedeeling enstaka behandlingar var 6:e mån 2.500:- 


Elizabeth Arden PRO-behandlingar
The Power-Packed Lunchtime Peel, 30 min 625:-
En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.  

High Definition Peel, 30 min 825:-
Förbered dig på att imponeras av hudens spänst. En avancerad intensiv peeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

EA Min Spa Treatment, 450:-
Har du ont om tid men vill ge din hud en rejäl boost? Effektiv minibehandling som fokuserar på peeling och återfuktning. Din hud blir snabbt återupplivad och och får en fräsch lyster. En chans att prova på Elizabeth Arden PRO's produkter. 

EA PRO PURE med AHA-pensling, 75 min 975:-
Djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på portömning och återge liv och lyster till huden! I behandlingen ingår: rengöring och kemisk peeling med AHA/BHA-syror , portömning, brynplock samt lugnande mask. Avslutningsvis utvald creme, UV-skydd & mineral foundation. Allt från Elizabeth Arden PRO. Tänk på att att penslingen är verksam i huden i ca 24-48 timmar efteråt.

EA PRO LYX , 90 min 950:-
En behandling med ”wow-känsla”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat och en uppklarnande effekt på huden, dessutom ger den förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen från en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör. ( med portömning och brynplock)


Dr. Dennis Gross Beahandlingar 
Dr Gross alpha beta face peel och intensiv c-vitamin & hyaluronsyremask 90 min 1.195:-  
En riktig De luxe behandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat men som verkar även långsiktigt. Behandlingen inleds med rengöring sedan följer djuprengöring följt av Dr-gross singnatur peelineeling, seda appliceras värmande inpackning med hyaluronsyra & c-vitaminmask intensiv återfuktning och "plumpar" upp linjer och rynkorbehandling.. Huden blir mjuk och slät. Rekommenderas som enstaka behandling eller kur. (Med ansiktsmassage ink bryn formning).

Dr Gross alpha beta face peel *2, 120 min 1.395:-
Samma som behandlingen ovan fast med en dubbel förberedand peelineeling.

Dr Gross alpha beta face peel express 40 min 995:-
En express behandling "lunch time peel" om du har ont om tid men vill ge din hud det lilla extra i förbi farten inför ett speciellt tillfälle. Ger fantastik fin lyster och energi till huden!


Enerpeel
Framtidens Peels är redan här! Snabba behandlingar och tydliga resultat! Kemiska peels är en välbeprövad och väldokumenterad behandling som används sedan åtminstone 3 500 år tillbaka. De gamla grekerna och egyptiska Kleopatra badade i åsnemjölk (mjölksyra) som föryngringskur, och även Dr. Unna använde redan 1882 TCA (Triklorättiksyra) som hudföryngring. Från 50/60- talet och fram till tills idag är behandlingen en etablerad behandlingsmetod där forskning och utveckling gått stort framåt. (Denna behandling kräver alltid en konsultation innan bokning, kontakta Pernilla för mer info.)

Priser Enerpeel
- Enstaka behandlingar ansikte 1.395:-
- Ansikte-hals 1.495.-
 -Dekoltage 995:-
- Kurpris per behandling 995:- (kur 4-6 gånger var annan vecka.)
 

Tillvalsbehandlingar
Tillvalsbehandlingar är framtaget för kombination med en annan behandling och utnyttjas ofta i samband med ansiktsbehandling eller fransförlängning, men går även att kombinera med andra behandlingar.
 • Brynformning +75 kr
 • Brynfärg +100 kr
 • Fransfärg +100 kr
 • Vaxning / trådning haka +50 kr
 • Vaxning / trådning överläpp +50 kr
 • Makeup efter behandling +250 kr