sidhuvud 001

manikyr & pedikyr

Se på dina händer – andra gör det!
Vårdande manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar och är grunden för den naturliga nageln. Upplev en underbart vårdande behandling med fantastisk lyxig känsla där vi tar hand om dina händer och naglar. Vi filar och formar dina naglar, tar hand om dina nagelband, lackar dina naglar och ger dig en skön handmassage.

Pedikyr
Pedikyrens uppgift är att försköna fötterna, ta bort små förhårdnader, forma och måla tånaglar och massera fötter och underben. En pedikyr hjälper till att hålla fötterna i god form, gör att det ser mer attraktiva ut och förhindrar enklare problem. (En pedikyr är enbart en kosmetisk behandling. All behandling och diagnosticering av eventuella problem och sjukdomar ska göras av hudläkare och/eller medicinsk fotvårdare.)

priser MANIKYR

  • Manikyr klassisk, 60 min, 450 kr (vanlig lack). Denna manikyr är en behandling som passar bra om du vill vårda och ta hand om din naturliga nagel.  I behandlingen ingår nagelbandsvård samt formning och polering av dina naglar. samt ett vårdande Keratin olja som bygger upp din nagel, ingen lackning i denna behandling.
  • Manikyr med permanent färg, 45-60 min, 450 kr. Dina nagelbands tas om hand, dina naglar filas och formas och lackas i valfri färg.
  • Manikyr lyx, 75 min, 590 kr. Dina händer rengörs i ett varmvattenbad för att sedan få nagelbandsvård, därefter filas naglarna till och du får handmassage med återfuktande lotion. Slutligen lackas dina naglar i valfri färg som följs av ett avslutande parafinbad för dina händer

PRISER PEDIKYR

  • Pedikyr klassisk, 60 min, 495 kr. Dina fötter rengörs i ett varmvattenbad för att sedan få nagelbandsvård, därefter filas din hud och dina naglar till och du får du en kortare fotmassage med återfuktande lotion. Slutligen lackas dina naglar i valfri färg (med permanent lack +100 kr).
  • Pedikyr lyx, 90 min, 690 kr. Utöver Pedikyrbehandlingen ovan packas dina fötter in i en mjukgörande fotmask alt. paraffinbad. Det hela avslutas med en avslappnande fotmassage. Rekommenderas för torra fötter.
  • Pedikyr mini, 30 min 395 kr. Pedikyr mini är en kortare fix för dina fötter med fokus på dina tånaglar,
    om dina fötter känns fina men du kanske vill byta ut ditt lack och bara få en uppfrächning av dina fötter.